Over ons

Welkom op de weblog van fransekwaliteitswijn.nl.

Hèt adres voor de betere Franse wijnen.

Mijn naam is Pieter van Zwol, ik ben de eigenaar van deze website en van de webshop fransekwaliteitswijn.nl. Je zou deze website en de webshop een uit de hand gelopen hobby kunnen noemen.

De Franse wijnen hebben wat mij betreft nog altijd iets heel bijzonders, iets wat ik in wijnen uit andere landen vaak mis. Daarom schrijf ik ook uitsluitend over Franse op deze website en verkoop ik ook uitsluitend Franse wijnen in mijn webshop.

Sommige wijnen uit het assortiment van de webshop zijn geïmporteerd via andere Nederlandse importeurs, andere wijnen zijn door mijzelf geïmporteerd.

Hoe dan ook verkoop ik alleen wijn die ik zelf lekker vind. Het is tenslotte erg belangrijk om achter je producten te kunnen staan.

U kunt op fransekwaliteitswijn.nl wijnen vinden uit bijna alle regio’s in Frankrijk. Van de bekende gebieden zoals de Bourgogne en Bordeaux tot de minder bekende gebieden als Sud Ouest en de Languedoc.

Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie te geven bij de verschillende wijnen, waaronder beoordelingen van bekende wijncritici.

U vindt wijnen uit verschillende prijsklassen en er zijn ook proefpakketten zodat u het assortiment kunt leren kennen. Verder kunt u hier terecht voor relatiegeschenken en advies.

Mocht u op zoek zijn naar een bijzondere wijn die u niet in de webshop kunt vinden dan kunt u contact opnemen via e-mail.

Ik heb veel contacten in de wijnwereld en kan bijna elke wijn voor u vinden. Veel (drink)plezier en als u vragen hebt schroom niet om contact met ons op te nemen.