Vooraankondiging Wijnproeverijen

Op zaterdag 10 en zondag 11 november is het team van Fransekwaliteitswijn.nl aanwezig in de tandartsenpraktijk Den2 aan de Diependaalselaan in Hilversum.

Hier wordt een expositie gehouden door een vijftal kunstenaars en op beide dagen zullen we vanaf 15.00 uur een wijnproeverij verzorgen.

Meer informatie kunt u vinden op: www.verkoopexpositie.nlWijnproeverij in De Jouster Toer te Joure

Net als vorig jaar houden we weer een wijnproeverij met aansluitend een diner in De Jouster Toer in Joure. Dit zal plaatsvinden op zondag 18 november, noteert u deze datum alvast in uw agenda.

Nadere bijzonderheden volgen binnen twee weken in een volgende nieuwsbrief. Als u wilt kunt u zich nu al opgeven, het aantal plaatsen is beperkt en we hebben al vele enthousiaste reacties ontvangen.

Nu ook Nederlandse wijn in de webwinkel!

Een ander nieuwtje is dat we nu ook Nederlandse wijn verkopen. Op dit moment van een tweetal vooruitstrevende Nederlandse wijnboeren, binnenkort volgt er nog een derde.

Nederlandse wijn heeft geen al te beste naam maar de laatste jaren is de kwaliteit van de Nederlandse wijnen sterk verbeterd. Veel wijnboeren proberen zoveel mogelijk biologisch te werken en zijn zeer bewust hiermee bezig, dit komt de kwaliteit absoluut ten goede. Kijk eens op www.nederlandsekwaliteitswijn.nl.

Herfstaanbieding bij Fransekwaliteitswijn.nl

Tot slot nog een hele mooie aanbieding voor u. Chateau Potensac 2003, maarliefst 6 euro korting per fles. Klik hier voor meer informatie over deze heerlijke herfstwijn!

Reacties zijn gesloten.